Szkolenia
NADCHODZĄCE SZKOLENIA

Data: 27 kwietnia  2018 r.
Tytuł szkolenia:   Zapewnienie i kontrola jakości pożywek mikrobiologicznych zgodnie z PN-EN ISO 11133:2014 i PN-EN ISO 7218:2008/a1:2013 , w tym karty kontrolne dla pożywek do metod ilościowych z uwzględnieniem zmian w nowych normach metodycznych
Miejsce szkolenia: Warszawa
Wszelkie szczegóły w załącznikach: szkolenie kwiecień pożywkiformularz zgłoszenia kwiecień Pożywki

Data: 17 maj 2018 r.
Tytuł szkolenia: Campylobacter spp. w produkcji żywności – identyfikacja i występowanie, zagrożenia, diagnostyka, metody eliminacji
Miejsce szkolenia: Warszawa
Wszelkie szczegóły w załącznikach: szkolenie Campylobacter i formularz zgłoszenia szkolenie Campylobacter

Serdecznie witamy w cyklu szkoleniowym 2018 r.

Nasza oferta obejmuje w szczególności szkolenia z zakresu:

  • mikrobiologii żywności
  • mikrobiologii wody
  • mikrobiologii klinicznej
  • systemów jakości i funkcjonowania laboratoriów

Zapraszamy do zapoznania się z planem szkoleń na 2018 r.  Wierzymy, ze każdy z Państwa znajdzie tu coś ciekawego dla siebie

Zobacz: plan szkoleń mikrobiologicznych 2018